logo

Sık Sorulan Sorular

Sık Sorulan Sorular

1-Youtube’dan para kazanmayı neden paylaşıyorsun?

CEVAP: Youtube Dünya çapında büyük bir şirket bizim için de büyük bir pasta bu pastadan sizlerin de bir parça hakkınız olduğunu düşünüyorum. İnternetten para kazanmak sizlerin de hakkı.

2-Ben bu işin neresinden başlayacağımı bilmiyorum acaba ben de yapabilir miyim?

CEVAP: İnternetten para kazanmak, youtube’dan para kazanma eğitim seti, hiç bilgisi olmayanlara yönelik hazırlanmış e-kitap, herkes bu işi yapabilir.

3-Video nasıl hazırlanır ben yapamam?

CEVAP: Video hazırlamanıza gerek yok istediğiniz yerde kameranız olmasa dahi elinizde ki cep telefonu ile çekmiş olduğunuz videoları Youtube üzerinden yayınlasanız dahi para kazanabilirsiniz.

4-Ben youtube videoları için seo yapamam?

CEVAP: Video yüklerken seo yapmak için özel hazırladığım videoyu izleyerek rahatlıkla çok çabuk öğrenebilir sizler de uygulayabilirsiniz.

5-Video yükelemek için bilgisayarım yok nasıl yüklerim?

CEVAP: Bilgisayarınız olmasına gerek kalmadan 3G veya 4G uyumlu cep telefonunuz üzerinden yada tablet bilgisayarınızdan rahatlıkla yeni hesap açarak yapabilirsiniz.

6-Neden bu işi yapmalıyım?

CEVAP: Bir çoğunuz maddi sıkıntılar içerisinde olabilir yada eğlence amaçlı yapabilirsiniz, ek gelir imkanı ile sürekli kazanç elde edebilirsiniz?

7-Ne kadar sürede kazanabilirim?

CEVAP: Ne kadar sürede kazanacağınız sizlere kalmış bir durum hemen başlarsanız. Sizlerin azmine, zamana, çabalamanıza bağlı çokçalışırsanız 1 ayda güzel kazançlar alde edebilirsiniz, zevkle yaparsanız, hayal değil gerçek olacaktır mutlaka. Bir çok kişi 1 kanal ile başarabilir sizler için çok kanal çok kazanç demek benim tavsiyem.

8-Ne kadar ücret ödemeliyim bu kanal için?

CEVAP: Ödeme olarak sadece eğitim setini alarak başka bir ek ücret ödemeden başlayabilirsiniz. Youtube hesabı açmak kolay ve her hangi bir ek ücret ödemenize gerek kalmıyor Sermaye gerektirmeyen bir kazanç sistemi.

9-Kimler bu işi yapıyor?

CEVAP: Bu işi herkes yapabilir ama ABD vatandaşı daha çok yapıyor çünkü kazancı ve geliri çok yüksek olduğu için. Aylık kazançları 100 bin doları bulanlar var onlarda sadece bu işi ailecek yapanlar var sizlerde o kadar kazanamaz iseniz dahi yaklaşabilirsiniz?

10-Peki ne kadar kazanabilirim?

CEVAP: Ne kadar kazanacağınız size kalmış bir durum 1 kanal ile aylık 50 dolar veya 500 dolar kazanabilirsiniz. 10 kanal açtığınızı düşünürsek her kanal için 50 dolar kazanmış olsanız 10*50=500 dolar eder eğer kelime seçimini doğru yaparsanız bu katlanarak gider. Tahmin edemeyeceğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.

 

satin al